De mooiste woonwinkels van Walcheren

Woont u op het Zeeuwse eiland Walcheren en zoekt u de mooiste woonwinkels voor het samenstellen van uw nieuwe interieur? Zoek niet verder en maak uw keuze voor Woonboulevard Middelburg “De Mortiere”. In onze woonboulevard vindt u 25 winkels op het gebied van wonen, koken, slapen, tuin en meer. In deze mooiste woonwinkels van Walcheren stelt u ongetwijfeld uw droominterieur samen. Lees hier meer informatie en plan uw bezoek!

Maak kennis met de mooiste topmerken

Heeft u een voorkeur voor een bepaald merk, dan wilt u meerdere artikelen van dit merk aanschaffen. Bij Woonboulevard Middelburg “De Mortiere” kunt u terecht voor een zeer groot aanbod artikelen van topmerken. Zo vindt u in onze 25 winkels een zeer groot aanbod met de allermooiste topmerken. Wat denkt u van Swiss Sense, Grando Keukens & Bad, Superkeukens, Pronto Wonen, Carpetright, Perry Sport, Bruynzeel Keukens en Keuken Kampioen? Dit is slechts een greep uit de collectie: u vindt in onze winkels uiteraard nog véél meer topmerken. Kom langs en laat u verrassen.

Persoonlijk en verhelderend advies

Wilt u een nieuwe keuken laten ontwerpen? Zoekt u een nieuwe audioset? Of wilt u uw woonkamer voorzien van een nieuwe vloerbedekking? Dan kunt u wel wat hulp gebruiken. Schakel de hulp in van de verkoopadviseurs van Woonboulevard Middelburg “De Mortiere”. In al onze winkels vindt u ervaren en deskundige verkoopadviseurs met kennis van zaken. Zij inventariseren uw eisen én wensen, en zoeken samen met u naar uw ideale keuken, audioset of vloerbedekking. Kom langs in onze winkel en vraag vandaag nog een persoonlijk en verhelderend adviesgesprek aan!

Kom shoppen met voordeel

Houdt u van voordeel en zoekt u geregeld naar koopjes en acties? Haal uw hart op, want bij Woonboulevard Middelburg “De Mortiere” profiteert u geregeld van aantrekkelijke kortingsacties. De winkels in onze woonboulevard hanteren zo nu en dan acties en aanbiedingen. Bent u benieuwd welke acties momenteel gelden? Neem op onze website een kijkje op de actiepagina: hier staan alle actuele acties onder elkaar. Wacht niet te lang … breng een bezoek aan onze woonboulevard en geniet van de korting van uw keuze!

De mooiste woonboulevard van Walcheren

Bent u nieuwsgierig geworden naar Woonboulevard Middelburg “De Mortiere”? Breng een bezoek aan onze woonboulevard en doe eindeloos veel wooninspiratie op. Wij hebben een ruim aanbod winkels op het gebied van wonen, slapen, keuken, badkamer, tuin, bouwen, elektronica en sport. In onze horecagelegenheden kunt u heerlijk lunchen, dineren en een kop koffie met gebak eten. Neem een kijkje op onze website en plan uw bezoek aan Woonboulevard Middelburg “De Mortiere”. Wij zijn gevestigd aan de Mortiereboulevard 2-42 in Middelburg.

Waarom Woonboulevard de Mortiere

 • Tolvrije zaterdagen

  Ideaal voor een dagje tolvrij shoppen!

 • Gratis parkeren

  U parkeert altijd gratis en recht voor de deur.

 • Veel variatie in winkels

  Wonen, slapen, elektronica en nog veel meer...

 • Elke zondag geopend

  Ook op zondag kunt u komen shoppen. 

Kom langs!

Binnenkort woonboulevard Middelburg "De Mortiere" bezoeken? Open gemakkelijk de routebeschrijving, voer uw vertrekadres in en wij zien u graag verschijnen!

Openingstijden
Iedere winkel hanteert zowel door de week als op zondag eigen openingstijden. Kijk voor specifieke openingstijden op de websites van onze winkels.

Adresgegevens
Mortiereboulevard 2-42
4336 RA Middelburg

 

Tolvrije zaterdagen / Speciale koopzondagen


Gratis door de Westerscheldetunnel op zaterdag:
25 januari 2020
29 februari 2020
25 april 2020
12 september 2020
31 oktober 2020
28 november 2020