Interieuradvies Nederland

Wilt u interieuradvies inwinnen? Bij tal van woonwinkels in Nederland kunt u terecht voor deskundig advies. Woont u in Zeeland, dan kunt u voor het meest deskundige en persoonlijke interieuradvies terecht bij Woonboulevard Middelburg “De Mortiere”! Wij beschikken over 25 winkels op het gebied van wonen, koken, slapen, tuin en meer. De verkoopadviseurs in deze winkels helpen u graag bij het samenstellen van uw nieuwe interieur. Kom langs of maak vooraf een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek.

Bezoek onze winkels en horeca

Woonboulevard Middelburg “De Mortiere” biedt onderdak aan maar liefst 25 winkels van gerenommeerde topmerken, namelijk Swiss Sense, Karwei, MediaMarkt, Blokker Tuin, GroenRijk, JYSK, M40 Styling & Wonen, ASCO, Grando Keukens & Bad, Praxis, Kwantum, Woonsquare, Leen Bakker, Pronto Wonen, Profijt Meubel, Superkeukens, Carpetright, Perry Sport, Sani Direct, BCC, Keuken Kampioen, Bruynzeel Keukens, Beter Bed en Blankenburgh. Ook vindt u in onze woonboulevard twee restaurants, namelijk het La Place-restaurant en het restaurant De Smaaktuin (onderdeel van GroenRijk). Dankzij deze verscheidenheid aan topwinkels en topmerken hoeft u zich tijdens uw bezoek aan Woonboulevard Middelburg “De Mortiere” nooit een seconde te vervelen!

Profiteer van aantrekkelijk voordeel

Bent u een koopjesjager en houdt u ervan om producten in de sale te kopen? Dan heeft u geluk. De winkels van Woonboulevard Middelburg “De Mortiere” hanteren geregeld aantrekkelijke kortingsacties. Denk bijvoorbeeld aan korting bij aankoop van een complete keuken, een éxtra aantrekkelijk geprijsde televisie of een tennisracket met voordeel. Benieuwd welke acties geldig zijn? Neem een kijkje op de actiepagina op onze website en u ziet eenvoudig en snel alle geldende kortingsacties opgesomd.

Zeven dagen per week geopend

Wanneer u een bezoek brengt aan Woonboulevard Middelburg “De Mortiere”, dan kunt u rekenen op verschillende voordelen. Zo is onze woonboulevard maar liefst zeven dagen per week geopend. U leest het goed: ook op zondagen en maandagochtenden kunt u bij ons uw nieuwe keuken samenstellen, uw nieuwe bankstel uitzoeken of uw nieuwe televisie aanschaffen. En wat helemaal prettig is: uw kunt voor de deur parkeren. Gratis en voor niets! Onze parkeerplaats is van Fox Parkbeheer en de parkeerplaats biedt zelfs de mogelijkheid om uw elektrische auto op te laden. Wel zo gemakkelijk.

Tot ziens bij Woonboulevard Middelburg “De Mortiere”

Zoekt u een leuk uitstapje in de omgeving van Middelburg? Aarzel niet en breng een bezoek aan één van de mooiste woonwinkels van Zeeland: Woonboulevard Middelburg “De Mortiere”. In onze woonboulevard vindt u de mooiste en meest uitgebreide winkels op het gebied van onder andere wonen, slapen, keuken, badkamer, tuin, bouwen, elektronica en sport. Daarnaast vindt u in de woonboulevard diverse eetgelegenheden. Bekijk onze website en plan uw bezoek aan Woonboulevard Middelburg “De Mortiere”. U vindt ons aan de Mortiereboulevard 2-42 in Middelburg. Uiteraard kunt u ook handig gebruikmaken van onze routebeschrijving.

Waarom Woonboulevard de Mortiere

 • Tolvrije zaterdagen

  Ideaal voor een dagje tolvrij shoppen!

 • Gratis parkeren

  U parkeert altijd gratis en recht voor de deur.

 • Veel variatie in winkels

  Wonen, slapen, elektronica en nog veel meer...

 • Elke zondag geopend

  Ook op zondag kunt u komen shoppen. 

Kom langs!

Binnenkort woonboulevard Middelburg "De Mortiere" bezoeken? Open gemakkelijk de routebeschrijving, voer uw vertrekadres in en wij zien u graag verschijnen!

Openingstijden
Iedere winkel hanteert zowel door de week als op zondag eigen openingstijden. Kijk voor specifieke openingstijden op de websites van onze winkels.

Adresgegevens
Mortiereboulevard 2-42
4336 RA Middelburg

 

Tolvrije zaterdagen / Speciale koopzondagen


Gratis door de Westerscheldetunnel op zaterdag:
25 januari 2020
29 februari 2020
25 april 2020
12 september 2020
31 oktober 2020
28 november 2020