7.000 EURO VOOR JEUGDSPORTFONDS ZEELAND

De vierde editie van de Morty Toertocht heeft een bedrag van maar liefst 7.000 opgeleverd voor het Jeugdsportfonds Zeeland. 

Dit bedrag is bijeen gebracht door de ruim 300 deelnemers, Emté van Overveld/Arnemuiden en Woonboulevard Middelburg. Hiermee krijgen weer veel Zeeuwse kinderen een kans om komend jaar te sporten.

Het was een prachtige zomerse dag met veel enthousiaste fietsers en prachtige routes van 30, 60 en 100 km. Speciale dank aan TC Walcheren die ook dit jaar weer de route gepland en uitgezet hebben en aan Emté Arnemuiden voor het verzorgen van de catering.

En natuurlijk aan de sponsoren van de prachtige prijzen: FietsenMakker uit Vlissingen, Media Markt, Praxis, Profijt Meubels en Pronto Wonen.

Laatste nieuws

Groenrijk Middelburg
23 sep 2021

Faciliteiten op de woonboulevard

Ga zorgeloos een dag naar Woonboulevard De Mortiere. Bij Groenrijk vindt u namelijk alle faciliteiten. Lees er hier meer over.

Coronavirus maatregelen
12 jun 2021

Winkelen zonder winkelafspraak

Sinds een week (5 juni) is het weer mogelijk om klanten te ontvangen zonder winkelafspraak. Hierbij gelden er nog wel een aantal regels. Lees er hier meer over.

Westerscheldetunnel tolvrije dagen
09 jun 2021

Geannuleerde tolvrije dagen opnieuw ingepland

Vanwege het coronavirus zijn er vijf tolvrije dagen geannuleerd. Nu de maatregelen versoepeld worden, zijn deze tolvrije dagen opnieuw ingepland.