Gratis elektrische herfsttrein Middelburg

Na een succesvolle proef in augustus van dit jaar komt de gratis pendeldienst tussen Woonboulevard Middelburg, het ZEP-terrein en Middelburg Centrum in de herfstvakantie terug, als 'elektrische herfsttrein'. De pendeldienst is een samenwerking tussen de ondernemers van de Woonboulevard, ZEP en de Vereniging Ondernemers Middelburg.

elektrische herfsttrein

Voor de pendeldienst wordt er gebruik gemaakt van het elektrische treintje van Stadstochten Middelburg, dat sinds dit jaar ook rondritten verzorgt langs de monumenten in Middelburg Centrum. Er wordt, in overleg met gemeente Middelburg, onderzocht of het initiatief op termijn een permanenter karakter kan krijgen. Voor de herfstvakantie is nu een vergunning verleend.

Tijden

Het treintje pendelt tussen de Woonboulevard, ZEP en binnenstad van zaterdag 22 oktober tot en met zondag 30 oktober, iedere dag van 11.00 tot 17.00 uur. Auto’s kunnen gratis parkeren op de terreinen van zowel de Woonboulevard als ZEP.

Route

De gratis trein vertrekt dagelijks om 11.00 uur vanaf de Woonboulevard, 11.15 uur vanaf ZEP en vanaf de Markt om 11.30 uur. Dit ieder uur, tot 17.00 uur.

Laatste nieuws

Sanidirect
28 dec 2022

Wouter Bastian versterkt Sanidirect

Middelburger Wouter Bastian was tot een jaar of tien geleden aan het werk in de lokale horeca, onder meer als barman. Na deze periode koos Wouter voor een heel andere afslag.

Pets place boerenbond
14 dec 2022

Pets Place Boerenbond geopend

Op Woonboulevard Middelburg ‘de Mortiere’ is de nieuwe winkel van Pets Place Boerenbond geopend.

Sanitairwinkel geopend
30 nov 2022

Sanitairwinkel Middelburg geopend!

De eerste Middelburgse vestiging van Sanitairwinkel is geopend in Middelburg op Woonboulevard de Mortiere.