Horeca en een versafdeling bij Groenrijk Middelburg

Als je afgelopen maanden bij Groenrijk Middelburg bent geweest dan is het je vast niet ontgaan dat de winkel is veranderd. Na een flinke verbouwing is er een horeca ruimte gecreëerd bij de ingang.

Bij de horeca kun je o.a. genieten van heerlijke verse wafels, ijsjes, muffins, een puntzak friet of gewoon een lekker kopje koffie. Rondom de horeca is voldoende zitgelegenheid gecreëerd waardoor je er fijn kunt zitten. Uiteraard is de gezellige Smaaktuin nog steeds geopend en kun je ook daar genieten van al het lekkers wat Groenrijk Middelburg te bieden heeft. 

In de laatste ruimte, net voor de kassa's, vind je een afdeling met verse (streek) producten die direct van de boer, tuinder, slager, visboer en bakker komen. Een ruime keus aan speciaal biertjes, wijnen, kazen en andere mooie producten. Wij vinden het een echte aanwinst voor de Woonboulevard. 

 

Bron: wijzijndestad.com

Horeca to go groenrijk middelburg
horeca bij ingang groenrijk
horeca to go
Landmarkt Middelburg
Groenrijk Middelburg landmarkt woonboulevard
Landmarkt Groenrijk Middelburg

Laatste nieuws

Sanidirect
28 dec 2022

Wouter Bastian versterkt Sanidirect

Middelburger Wouter Bastian was tot een jaar of tien geleden aan het werk in de lokale horeca, onder meer als barman. Na deze periode koos Wouter voor een heel andere afslag.

Pets place boerenbond
14 dec 2022

Pets Place Boerenbond geopend

Op Woonboulevard Middelburg ‘de Mortiere’ is de nieuwe winkel van Pets Place Boerenbond geopend.

Sanitairwinkel geopend
30 nov 2022

Sanitairwinkel Middelburg geopend!

De eerste Middelburgse vestiging van Sanitairwinkel is geopend in Middelburg op Woonboulevard de Mortiere.