Student-proof kamer inspiratie

Ga je binnenkort op kamers? Dan mag een leuke kamerinrichting niet ontbreken. Met deze tips maak je van jouw kamer snel een eigen plekje.

Vrolijk geel
Wanneer je de basis rustig houdt, is het leuk om wat kleurrijke eyecatchers neer te zetten. Een geel nachtlampje of stoeltje fleurt jouw kamer vast op. Ook staat geel voor stimulering van het brein, handig tijdens de lange studie-avonden!

Natuurlijk groen
Bloemen en planten staan fris in ieder interieur. Onderzoeken wijzen zelfs uit dat planten stress verminderen en de concentratie verbeteren. Mocht je niet echt groene vingers hebben, dan is een stoere cactus misschien een goed idee. Deze hebben weinig verzorging nodig en zijn nog steeds hip. Bovendien komt de natuur trend ook veel terug in mooie accessoires zoals kaarsen en kussens.Chill mode on
Naast het drukke studentenleven, is een avondje chillen op de bank heerlijk! Een grote kop thee en dekentje zijn een must in iedere studentenkamer.

Ben je nog op zoek naar een goede bureaustoel, handig nachtlampje of wat leuke aankleding? Op onze woonboulevard zijn genoeg student-proof meubels en accessoires te vinden. We wensen je een fantastische studententijd!