Uitje eiland Walcheren

Brengt u een bezoek aan het Zeeuwse eiland Walcheren en zoekt u een leuk uitje? Doe wooninspiratie op bij Woonboulevard Middelburg “De Mortiere”! In onze woonboulevard in Middelburg vindt u een groot aanbod winkels en horecagelegenheden. Jong en oud vermaakt zich uitstekend in onze woonboulevard. Lees hier meer informatie over Woonboulevard Middelburg “De Mortiere” en plan uw bezoek.

 

Verscheidenheid aan winkels

Bij Woonboulevard Middelburg “De Mortiere” hoeft u zich geen seconde te vervelen! In onze woonboulevard vindt u een verscheidenheid aan winkels, zoals woonwinkels, badkamerspeciaalzaken, keukenwinkels, warenhuizen, elektronicazaken, tuincentra, sportwinkels, bouwmarkten en meer. Veel meer. Kom langs in onze woonboulevard en breng een bezoek aan winkelketens als Swiss Sense, Karwei, MediaMarkt, Blokker Tuin, GroenRijk, JYSK, M40 Styling & Wonen, ASCO, Grando Keukens & Bad, Praxis, Kwantum, Woonsquare, Leen Bakker, Pronto Wonen, Profijt Meubel, Superkeukens, Carpetright, Perry Sport, Sani Direct, BCC, Keuken Kampioen, Bruynzeel Keukens, Beter Bed en Blankenburgh.
 

Bezoek onze horecagelegenheden

Shoppen bij Woonboulevard Middelburg “De Mortiere” is hartstikke leuk! Wilt u tussendoor eventjes ontspannen, breng dan een bezoek aan één van onze horecagelegenheden. Zo kunt u in onze woonboulevard een bezoek brengen aan het restaurant van La Place, gelegen in het hart van de woonboulevard. Hier drinkt u een heerlijke kop koffie, bestelt u een gezonde smoothie of eet u een verse appeltaart. Tussen de middag bestelt u hier een heerlijke lunch en ’s avonds een heerlijk diner. Naast het La Place-restaurant kunt u langs bij het restaurant De Smaaktuin in tuinwinkel GroenRijk.
 

Winkelen met aantrekkelijke acties

Tijdens het winkelen is een mooie actie of een goede korting nooit weggenomen. Kunt u dat een bed met korting kopen, dan bespaart u in één klap een mooi bedrag. Is er een kortingsactie met een bepaalde keuken, dan profiteert u hier aanzienlijk van! Geregeld hanteren de winkels in Woonboulevard Middelburg “De Mortiere” acties en aanbiedingen. Neem een kijkje op onze website en zie in één oog opslag welke winkels een kortingsactie hanteren. Breng vervolgens een bezoek aan onze woonboulevard en shop het artikel van uw wensen.
 

Woonboulevard Middelburg “De Mortiere” in Walcheren

Wilt u een bezoek brengen aan een woonwinkel in Walcheren? Breng een bezoek aan Woonboulevard Middelburg “De Mortiere”. In onze woonboulevard vindt u 25 winkels op het gebied van wonen, slapen, keuken, badkamer, tuin, bouwen, elektronica en sport. Daarnaast biedt onze woonboulevard ruimte aan twee horecagelegenheden. Kortom: Woonboulevard Middelburg “De Mortiere” is het ideale dagje uit. Bezoek onze website voor meer informatie óf breng vandaag nog een bezoek aan de Mortiereboulevard 2-42 in Middelburg.
 

Waarom Woonboulevard de Mortiere

 • Tolvrije zaterdagen

  Ideaal voor een dagje tolvrij shoppen!

 • Gratis parkeren

  U parkeert altijd gratis en recht voor de deur.

 • Veel variatie in winkels

  Wonen, slapen, elektronica en nog veel meer...

 • Elke zondag geopend

  Ook op zondag kunt u komen shoppen. 

Kom langs!

Binnenkort woonboulevard Middelburg "De Mortiere" bezoeken? Open gemakkelijk de routebeschrijving, voer uw vertrekadres in en wij zien u graag verschijnen!

Openingstijden
Iedere winkel hanteert zowel door de week als op zondag eigen openingstijden. Kijk voor specifieke openingstijden op de websites van onze winkels.

Adresgegevens
Mortiereboulevard 2-42
4336 RA Middelburg

 

Tolvrije zaterdagen / Speciale koopzondagen


Gratis door de Westerscheldetunnel op zaterdag:
25 januari 2020
29 februari 2020
25 april 2020
12 september 2020
31 oktober 2020
28 november 2020