UITJE EILAND WALCHEREN

Brengt u een bezoek aan het Zeeuwse eiland Walcheren en zoekt u een leuk uitje? Doe wooninspiratie op bij Woonboulevard Middelburg “De Mortiere”! In onze woonboulevard in Middelburg vindt u een groot aanbod winkels en horecagelegenheden. Jong en oud vermaakt zich uitstekend in onze woonboulevard. Lees hier meer informatie over Woonboulevard Middelburg “De Mortiere” en plan uw bezoek.

Winkels Woonboulevard Middelburg - De Mortiere

Verscheidenheid aan winkels

Bij Woonboulevard Middelburg “De Mortiere” hoeft u zich geen seconde te vervelen! In onze woonboulevard vindt u een verscheidenheid aan winkels, zoals woonwinkels, badkamerspeciaalzaken, keukenwinkels, warenhuizen, elektronicazaken, tuincentra, sportwinkels, bouwmarkten en meer. Veel meer. Kom langs in onze woonboulevard en breng een bezoek aan winkelketens als Swiss SenseKarweiMediaMarktBlokker TuinGroenRijkJYSKM40 Styling & WonenASCOGrando Keukens & BadPraxisKwantumWoonsquareLeen BakkerPronto WonenProfijt MeubelSuperkeukensCarpetrightPerry SportSani DirectBCCKeuken KampioenBruynzeel KeukensBeter Bed en Blankenburgh.

Bekijk alle winkels.

Bezoek onze horecagelegenheden

Shoppen bij Woonboulevard Middelburg “De Mortiere” is hartstikke leuk! Wilt u tussendoor eventjes ontspannen, breng dan een bezoek aan één van onze horecagelegenheden. Zo kunt u in onze woonboulevard een bezoek brengen aan het restaurant van La Place, gelegen in het hart van de woonboulevard. Hier drinkt u een heerlijke kop koffie, bestelt u een gezonde smoothie of eet u een verse appeltaart. Tussen de middag bestelt u hier een heerlijke lunch en ’s avonds een heerlijk diner. Naast het La Place-restaurant kunt u langs bij het restaurant De Smaaktuin in tuinwinkel GroenRijk.

Winkelen met aantrekkelijke acties

Tijdens het winkelen is een mooie actie of een goede korting nooit weggenomen. Kunt u dat een bed met korting kopen, dan bespaart u in één klap een mooi bedrag. Is er een kortingsactie met een bepaalde keuken, dan profiteert u hier aanzienlijk van! Geregeld hanteren de winkels in Woonboulevard Middelburg “De Mortiere” acties en aanbiedingen. Neem een kijkje op onze website en zie in één oog opslag welke winkels een kortingsactie hanteren. Breng vervolgens een bezoek aan onze woonboulevard en shop het artikel van uw wensen.

Woonboulevard Middelburg 'De Mortiere' in Walcheren

Wilt u een bezoek brengen aan een woonwinkel in Walcheren? Breng een bezoek aan Woonboulevard Middelburg “De Mortiere”. In onze woonboulevard vindt u 25 winkels op het gebied van wonenslapenkeukenbadkamertuinbouwenelektronica en sport. Daarnaast biedt onze woonboulevard ruimte aan twee horecagelegenheden. Kortom: Woonboulevard Middelburg “De Mortiere” is het ideale dagje uit. Bezoek onze website voor meer informatie óf breng vandaag nog een bezoek aan de Mortiereboulevard 2-42 in Middelburg.

Gratis opladen

Elektrisch opladen

Voor elektrische fietsen en auto's
Gratis parkeren

Gratis parkeren

U parkeert altijd gratis en recht voor de deur.
Winkels

Veel variatie in winkels

Wonen, slapen, elektronica en nog veel meer...