Uitje Zeeland

Zoekt u een bijzonder uitje in Zeeland? Breng een bezoek aan Woonboulevard Middelburg “De Mortiere” in Middelburg. Dit is het ideale uitstapje voor het hele gezin, want er is voor ieder wat wils. Lees hier wat u zoal kunt doen bij Woonboulevard Middelburg “De Mortiere” en ontdek ons ruime aanbod in winkels en horecagelegenheden!


 

Ruim assortiment topmerken

Gaat uw hart sneller kloppen van een keuken van Superkeukens? Heeft u goede ervaringen met de elektronica-artikelen van BCC en draagt u graag de sportkleding van Perry Sport? Als een merk goed bevalt, dan is de kans groot dat u dit merk vaker kiest. In het assortiment van Woonboulevard Middelburg “De Mortiere” vindt u een groot aantal topmerken, zoals Swiss Sense, Grando Keukens & Bad, Superkeukens, Pronto Wonen, Carpetright, Perry Sport, Bruynzeel Keukens en Keuken Kampioen. Dit is slechts een greep uit de selectie. Kom langs in onze woonboulevard en ontdek ons ruime aanbod topmerken.


Advies van onze verkoopadviseurs

Een goed advies is goud waard. Dat begrijpen wij bij Woonboulevard Middelburg “De Mortiere” als geen ander. In al onze winkels werken ervaren en deskundige verkoopadviseurs. Zij kunnen u voorzien van een persoonlijk en goed advies, afgestemd op uw wensen. Wilt u een nieuwe keuken aanschaffen, dan nemen onze verkoopadviseurs u bij de hand en stap voor stap stellen zij samen met u uw nieuwe keuken samen. Heeft u nieuwe wandelschoenen nodig, dan adviseren de verkoopadviseurs van Perry Sport u. Vertrouw op persoonlijk advies en goede service en breng een bezoek aan onze woonboulevard!
 

Voordelen Woonboulevard Middelburg “De Mortiere”

Tijdens uw bezoek aan Woonboulevard Middelburg “De Mortiere” kunt u rekenen op tal van aantrekkelijke voordelen. Zo is onze woonwinkel zeven dagen per week geopend. U hoort het goed: ook op zondagen en maandagen kunt u bij ons terecht voor het samenstellen van uw nieuwe interieur, het kopen van een nieuwe keuken of het shoppen van een nieuwe wasmachine. Bovendien kunt u op onze parkeerplaats (onderdeel van Fox Parkbeheer) gratis parkeren. Recht voor de deur en er is gegarandeerd plek. En helemaal prettig: uw elektrische auto kunt u hier ook eenvoudig opladen.


Ontdek dé woonboulevard van Zeeland

Bent u nieuwsgierig geworden naar Woonboulevard Middelburg “De Mortiere”? Breng een bezoek aan onze Zeeuwse woonboulevard en doe eindeloos veel wooninspiratie op! Wij hebben een ruim aanbod winkels op het gebied van wonen, slapen, keuken, badkamer, tuin, bouwen, elektronicasport en meer. Veel meer. In onze horecagelegenheden kunt u heerlijk lunchen, dineren en een kop koffie met gebak eten. Neem een kijkje op onze website en plan uw bezoek aan Woonboulevard Middelburg “De Mortiere”. Wij zijn gevestigd aan de Mortiereboulevard 2-42 in Middelburg.

Waarom Woonboulevard de Mortiere

 • Tolvrije zaterdagen

  Ideaal voor een dagje tolvrij shoppen!

 • Gratis parkeren

  U parkeert altijd gratis en recht voor de deur.

 • Veel variatie in winkels

  Wonen, slapen, elektronica en nog veel meer...

 • Elke zondag geopend

  Ook op zondag kunt u komen shoppen. 

Kom langs!

Binnenkort woonboulevard Middelburg "De Mortiere" bezoeken? Open gemakkelijk de routebeschrijving, voer uw vertrekadres in en wij zien u graag verschijnen!

Openingstijden
Iedere winkel hanteert zowel door de week als op zondag eigen openingstijden. Kijk voor specifieke openingstijden op de websites van onze winkels.

Adresgegevens
Mortiereboulevard 2-42
4336 RA Middelburg

 

Tolvrije zaterdagen / Speciale koopzondagen


Gratis door de Westerscheldetunnel op zaterdag:
25 januari 2020
29 februari 2020
25 april 2020
12 september 2020
31 oktober 2020
28 november 2020