LA PLACE

Wij zijn La Place: Als je van natuurlijk houdt, houdt je van La Place. Jaarlijks genieten meer dan 15 miljoen gasten van versbereide gerechten. Natuurlijk, dagvers en huisgemaakt zijn de steunpilaren van de heerlijke gerechten.

Smaak staat bij La Place op de eerste plaats. Die moet in al onze gerechten en producten het beste zijn. Om dat te bereiken werken wij met verse, eerlijke en pure grondstoffen. Het liefst uit de regio en waar het kan biologisch. Al deze ingrediënten worden iedere morgen in alle vroegte bij alle vestigingen aangeleverd. Hierdoor werken we iedere dag met de meest verse ingrediënten.

Door de ruime keuze bij La Place is er voor iedereen wat lekkers. Zo serveren wij onder andere warme maaltijden, salades, soepen, sandwiches, taartjes, koffie, verse sappen, smoothies en sinds kort ons eigen kindermenu!

Elke dag werken we aan een betere smaak. Smaak staat bij La Place op de eerste plaats. En dat proef je in al onze gerechten en producten. Dat is de reden dat wij verse, eerlijke en pure ingrediënten gebruiken. Het liefst uit de regio en waar het kan biologisch.

In onze eigen kookschool proeven we op woensdag blind verschillende gerechten. Puur op basis van smaak maken we daaruit een keuze. Vervolgens kijken we naar de herkomst van de producten en of de ingrediënten voldoen aan de kwaliteitseisen die wij stellen. We zetten onze gasten alleen voor wij zelf ook lekker vinden. Zelfs aan de allerkleinsten is gedacht: La Place heeft een nieuw kindersmulmenu! Trek gekregen tijdens het winkelen? Kom naar ons restaurant op de Mortiereboulevard 34, 4336 RA Middelburg

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag 12:00 - 18:00

LA PLACE

Mortiereboulevard 34
4336 RA Middelburg