Pets Place Boerenbond

Pets Place Boerenbond in Middelburg is gevestigd in een winkelpand van ruim 1000m² en biedt een breed assortiment aan op het gebied van o.a. tuin. Voor het planten, oppotten, kweken, watergeven en onderhoud in de tuin hebben wij een uitgebreid assortiment. Tijdens onze ruime openingstijden staat er altijd een professionele medewerker voor je klaar om je te woord te staan en te adviseren.

Voor jong en oud bieden we een ruim aanbod met kleding, schoeisel en gereedschappen voor het werken in de tuin. Voor zowel kleine als grote klussen in de tuin kun je bij ons terecht. Binnen en buitenplanten, op het balkon kweken, natuurlijk en duurzaam houden van insecten en bijbehorende huisjes is ook onderdeel van ons aanbod.

Geen zin in klussen of tuinieren, maar wil je er lekker op uit met jouw viervoeter? Dan bieden wij de mogelijkheid om een keuze te maken uit ons ruime assortiment recreatie kleding en bijbehorende wandelschoenen en laarzen in diverse varianten.

Tevens kun je bij ons artikelen vinden die horen bij het seizoen, voor bijvoorbeeld het gazon in het voorjaar of meer plezier in de tuin tijdens de zomermaanden. Denk hierbij o.a. aan een ruim aanbod tuinmeubelen, parasols, zwembaden en barbecues.

Openingstijden

Maandag 09:00 - 20:00 uur
Dinsdag 09:00 - 20:00 uur
Woensdag 09:00 - 20:00 uur
Donderdag 09:00 - 20:00 uur
Vrijdag 09:00 - 20:00 uur
Zaterdag 09:00 - 18:00 uur
Zondag 10:00 - 17:00 uur

Pets Place Boerenbond

Mortiereboulevard 4
​​​​​​​4336 RA Middelburg

Bekijk de nieuwsitems van Pets Place Boerenbond

Pand van boerebond/petsplace

Openingen in het verschiet

Op 14 december opent de combi Pets Place/Boerenbond zijn deuren, naast MediaMarkt NL.

Pets place boerenbond

Pets Place Boerenbond geopend

Op Woonboulevard Middelburg ‘de Mortiere’ is de nieuwe winkel van Pets Place Boerenbond geopend.