WOONSQUARE

TOTAALAANBIEDER VAN WONEN & SLAPEN

Woonsquare: vernieuwend, verrassend en altijd acties! U kunt bij Woonsquare terecht voor de totale inrichting van uw woon- en slaapkamer. Bankstellen, hoekcombinaties, (relax)fauteuils, dressoirs, kasten, tafels, stoelen en zelfs compleet samengestelde interieurs.

Maar ook alle soorten boxsprings, matrassen, dekbedden en kussens bieden wij onder één dak aan onder de formule Slaapsquare. Woonsquare heeft het allemaal.

Bijna al onze woon- en slaapmeubels zijn leverbaar in diverse bekledingen, kleuren, combinaties en opstellingen: helemaal op maat en naar uw wens samengesteld. En zoals u van ons gewend bent: altijd voor een enerverend lage prijs!

RUIME OPENINGSTIJDEN & ALTIJD IN UW BUURT

Al onze winkels hebben zeer ruime openingstijden en wekelijks extra koopavonden. En met 10 woonwinkels verspreid over een zeer groot deel van Nederland is er bijna altijd wel een Woonsquare bij u in de buurt.

GARANTIE & SERVICE

Als CBW-erkende woonwinkel bent u bij Woonsquare altijd verzekerd van extra garantie en service op uw aankoop. Ook een fijne gedachte!

WIJ STAAN VOOR 

Het Woonsquare-gedachtengoed zorgt ervoor dat wij ons constant aanpassen aan de veranderende wensen van onze klanten. Onze showrooms staan vol met de laatste trends en wij spelen hier direct op in met onze woonadviezen. Onze filosofie zorgt ervoor dat hierbij altijd de laagst mogelijke prijs gehanteerd wordt. 

ONZE 5 ZEKERHEDEN:

  1. Kwaliteitsmeubelen tegen gegarandeerd de laagste prijs
  2. CBW garantie op uw aankoop
  3. Nu profiteren, later betalen
  4. 5 jaar garantie mogelijk tegen vlekken en schades
  5. Stipte bezorging door heel Europa
     

WOONSQUARE. DA’S THUISKOMEN!

Openingstijden

Maandag 09.30 - 20.00 uur
Dinsdag 09.30 - 20.00 uur
Woensdag 09.30 - 20.00 uur
Donderdag 09.30 - 20.00 uur
Vrijdag 09.30 - 20.00 uur
Zaterdag 09.30 - 17.00 uur
Zondag Gesloten

Woonsquare

Mortiereboulevard 12
4336 RA Middelburg