Middelburger Wouter Bastian was tot een jaar of tien geleden aan het werk in de lokale horeca, onder meer als barman. Na deze periode koos Wouter voor een heel andere afslag. Hij ging eerst aan de slag bij Keuken Kampioen, waar hij opklom tot vestigingsmanager. In 2019 stapte hij over naar Sanidirect Middelburg op de Woonboulevard, waar hij dezelfde functie kreeg. In januari 2021 werd hij, als franchisenemer, ook eigenaar van de winkel.

Het eerste jaar was er uiteraard eentje met allerlei uitdagingen. Wouter kon wel mooi op zijn eigen manier vorm geven aan de zaak, en de focus leggen op dingen die hij belangrijk vindt. Persoonlijke aandacht en service bijvoorbeeld. “Dat is ook binnen een franchiseformule heel goed te realiseren.”

Ondertussen is Wouter, en daarmee Sanidirect Middelburg, ook gaan kijken naar de verbinding met de stad. Hij is hier geboren en getogen. Dan wil hij er bij betrokken zijn ook. Eerder dit jaar zagen we de winkel al als sponsor van Swim to Fight Cancer Middelburg; recent heeft de winkel zich ook aangesloten bij de Vereniging Ondernemers Middelburg. Mooie dingen.

Naar Sanidirect ga je voor alles in je badkamer. Je kunt er terecht voor een complete badkamer maar ook voor losse elementen zoals inloopdouches, toiletten, wastafels, badkamermeubels en aanverwante artikelen, van vloer- en wandtegels tot spiegels. Op https://www.sanidirect.nl kun je er uitgebreid over lezen.

Het is uiteraard leuker om gewoon zelf eens te gaan buurten bij Wouter en zijn collega’s, en je te laten informeren. Het zijn gezellige mannen. Maar dat had ook niet anders gekund, met iemand die feestelijke cafés als basis heeft aan het roer.

Bron: Wijzijndestad

Laatste nieuws

24 nov 2023

Laat je rondrijden en ga op de foto!

Hier wat data om te noteren in de agenda. Leuke activiteiten op het Parkeerterrein van de Woonboulevard Middelburg.

Gratis rondrijden op de Woonboulevard in de Pakjes Express trein
Zaterdag 25 november van 11:00u - 16:30u
Zondag 26 november van 11:00u -16:30u
Zaterdag 2 december van 11:00u - 16:30u

Laat een leuke foto maken in de unieke Snowglobe en tag de Woonboulevard Middelburg
Zaterdag 9 december van 11:00u - 16:30u
Zondag 10 december van 11:00u - 16:30u
Zaterdag 16 december van 11:00u - 16:30u
Zondag 17 december van 11:00u - 16:30u

Pets place boerenbond
14 dec 2022

Pets Place Boerenbond geopend

Op Woonboulevard Middelburg ‘de Mortiere’ is de nieuwe winkel van Pets Place Boerenbond geopend.

Sanitairwinkel geopend
30 nov 2022

Sanitairwinkel Middelburg geopend!

De eerste Middelburgse vestiging van Sanitairwinkel is geopend in Middelburg op Woonboulevard de Mortiere.