Uitje Middelburg

Brengt u binnenkort een bezoek aan Middelburg en bent u op zoek naar een leuke activiteit? Kom langs bij Woonboulevard Middelburg “De Mortiere”, de compleetste woonboulevard van Zeeland. Onze woonboulevard is gevestigd in Middelburg, en hier vindt u alle ingrediënten voor een zeer geslaagd dagje uit! Lees hier meer informatie en ontdek waarom onze woonboulevard een bezoek waard is.

Winkels Woonboulevard Middelburg - De Mortiere

Veel variatie in winkels

In Woonboulevard Middelburg “De Mortiere” vindt u een groot aantal winkels op het gebied van wonenslapenkeukenbadkamertuinbouwenelektronica en sport. De woonboulevard biedt onderdak aan diverse topketens als Swiss SenseKarweiMediaMarktBlokker TuinGroenRijkJYSKM40 Styling & WonenASCOGrando Keukens & BadPraxisKwantumWoonsquareLeen BakkerPronto WonenProfijt MeubelSuperkeukensCarpetrightPerry SportSani DirectBCCKeuken KampioenBruynzeel KeukensBeter Bed en Blankenburgh. Bij onze woonboulevard vindt u álles voor de inrichting van uw complete woninginrichting en tuin.

Bekijk alle winkels

Ontspannen in onze horecagelegenheden

Bent u na al het winkelen toe aan een rustmomentje? Geen probleem. Bij Woonboulevard Middelburg “De Mortiere” kunt u naast tal van winkels terecht voor enkele goede horecagelegenheden, zoals het restaurant van La Place of restaurant De Smaaktuin in tuinwinkel GroenRijk. Hier kunt u na het shoppen even lekker ontspannen onder het genot van een kop koffie en versgebakken appeltaart, een smakelijke lunch of een heerlijk diner. Breng een bezoek aan onze horecagelegenheden en geniet!

Profiteer van onze aantrekkelijke acties

Wie houdt er niet van acties en kortingen? Precies! Iedereen is dol op voordeel. De winkels in Woonboulevard Middelburg “De Mortiere” hebben geregeld aantrekkelijke kortingen en acties. Breng een bezoek aan onze woonboulevard en doe ideeën op voor uw woonkamer, slaapkamer, keuken of tuin en pak meteen uw voordeel. Op onze website hebben wij de actuele acties onder elkaar gezet, zodat u precies weet welke winkel welke actie hanteert.

Bekijk onze woonboulevard in Middelburg

Bent u op zoek naar een leuk uitstapje in de omgeving van Middelburg? Aarzel niet en breng een bezoek aan Woonboulevard Middelburg “De Mortiere”! Tijdens uw bezoek hoeft u zich niet te vervelen: in onze woonboulevard vindt u een groot aantal winkels op het gebied van onder andere wonen, bouwen, elektronica en sport. Neem een kijkje op onze website of breng een bezoek aan de Mortiereboulevard 2-42 in Middelburg. U rijdt gemakkelijk naar onze woonboulevard met onze routebeschrijving.

Gratis opladen

Elektrisch opladen

Voor elektrische fietsen en auto's
Gratis parkeren

Gratis parkeren

U parkeert altijd gratis en recht voor de deur.
Winkels

Veel variatie in winkels

Wonen, slapen, elektronica en nog veel meer...
Kalender

Elke zondag open

Ook op zondag kunt u komen shoppen.
Alle Winkels

Alle Winkels