Woonboulevard België

Bent u woonachtig in België en zoekt u in de nabije omgeving een woonboulevard? Aarzel niet en breng een bezoek aan Woonboulevard Middelburg “De Mortiere”. Onze woonboulevard is gelegen in Middelburg, op slechts 45 minuten van de Belgische grens. Ontdek de vele mogelijkheden én voordelen van onze woonboulevard en plan uw bezoek. Graag tot ziens bij Woonboulevard Middelburg “De Mortiere”!

Winkels Woonboulevard Middelburg - De Mortiere

Ontdek onze topwinkels

Breng een bezoek aan Woonboulevard Middelburg “De Mortiere” en ontdek onze prachtige winkels! Denk bijvoorbeeld aan woonwinkels, badkamerspeciaalzaken, keukenwinkels, warenhuizen, elektronicazaken, tuincentra, sportwinkels en bouwmarkten. Onze woonboulevard biedt onderdak aan maar liefst 25 winkels van formaat. Zo kunt u bij ons shoppen in de volgende winkelketens: Swiss SenseKarweiMediaMarktBlokker TuinGroenRijkJYSKM40 Styling & WonenASCOGrando Keukens & BadPraxisKwantumWoonsquareLeen BakkerPronto WonenProfijt MeubelSuperkeukensCarpetrightPerry SportSani DirectBCCKeuken KampioenBruynzeel KeukensBeter Bed en Blankenburgh.

Bekijk alle winkels

Geniet van een koffie, lunch of diner

Heeft u van het winkelen trek gekregen? Dat is geen probleem. Bij Woonboulevard Middelburg “De Mortiere” kunt u tijdens of na een bezoek brengen aan één van onze horecagelegenheden, zoals het restaurant van La Place of restaurant De Smaaktuin in tuinwinkel GroenRijk. In deze prachtige zaken kunt u tot rust komen en genieten van een kop koffie met een huisgemaakt gebakje, maar u kunt ook een heerlijke lunch of smakelijk diner bestellen. Kom langs in een van onze restaurant en maak uw bezoek aan Woonboulevard Middelburg “De Mortiere” nóg aangenamer.

Voordelen woonboulevard Middelburg 'De Mortiere'

Brengt u een bezoek aan Woonboulevard Middelburg “De Mortiere”, dan kunt u rekenen op tal van voordelen. U hoeft zich namelijk niet te vervelen, want in onze 25 winkels en twee restaurants vermaakt u zich ongetwijfeld. Onze woonboulevard is zeven dagen per week geopend, dus u kunt ook op een zondag uw nieuwe bed, keuken of badkamer samenstellen. Ideaal! En helemaal prettig: onze ruime parkeerplaats biedt voldoende ruimte en is ook nog eens geheel gratis. Er zijn bovendien oplaadpunten voor elektrische auto’s aanwezig.

WOONBOULEVARD NABIJ BELGIË

Woont u in België en bent u op zoek naar een leuk uitstapje in Zeeland? Aarzel niet en breng een bezoek aan Woonboulevard Middelburg “De Mortiere”. Tijdens uw bezoek hoeft u zich niet te vervelen: in onze woonboulevard vindt u een groot aantal winkels op het gebied van onder andere wonen, bouwen, elektronica en sport. Neem een kijkje op onze website of breng een bezoek aan de Mortiereboulevard 2-42 in Middelburg. U rijdt gemakkelijk naar onze woonboulevard met onze routebeschrijving.

Gratis opladen

Elektrisch opladen

Voor elektrische fietsen en auto's
Gratis parkeren

Gratis parkeren

U parkeert altijd gratis en recht voor de deur.
Winkels

Veel variatie in winkels

Wonen, slapen, elektronica en nog veel meer...
Alle winkels

Alle winkels