Woonboulevard België

Bent u woonachtig in België en zoekt u in de nabije omgeving een woonboulevard? Aarzel niet en breng een bezoek aan Woonboulevard Middelburg “De Mortiere”. Onze woonboulevard is gelegen in Middelburg, op slechts 45 minuten van de Belgische grens. Ontdek de vele mogelijkheden én voordelen van onze woonboulevard en plan uw bezoek. Graag tot ziens bij Woonboulevard Middelburg “De Mortiere”!

Ontdek onze topwinkels

Breng een bezoek aan Woonboulevard Middelburg “De Mortiere” en ontdek onze prachtige winkels! Denk bijvoorbeeld aan woonwinkels, badkamerspeciaalzaken, keukenwinkels, warenhuizen, elektronicazaken, tuincentra, sportwinkels en bouwmarkten. Onze woonboulevard biedt onderdak aan maar liefst 25 winkels van formaat. Zo kunt u bij ons shoppen in de volgende winkelketens: Swiss Sense, Karwei, MediaMarkt, Blokker Tuin, GroenRijk, JYSK, M40 Styling & Wonen, ASCO, Grando Keukens & Bad, Praxis, Kwantum, Woonsquare, Leen Bakker, Pronto Wonen, Profijt Meubel, Superkeukens, Carpetright, Perry Sport, Sani Direct, BCC, Keuken Kampioen, Bruynzeel Keukens, Beter Bed en Blankenburgh.

Geniet van een koffie, lunch of diner

Heeft u van het winkelen trek gekregen? Dat is geen probleem. Bij Woonboulevard Middelburg “De Mortiere” kunt u tijdens of na een bezoek brengen aan één van onze horecagelegenheden, zoals het restaurant van La Place of restaurant De Smaaktuin in tuinwinkel GroenRijk. In deze prachtige zaken kunt u tot rust komen en genieten van een kop koffie met een huisgemaakt gebakje, maar u kunt ook een heerlijke lunch of smakelijk diner bestellen. Kom langs in een van onze restaurant en maak uw bezoek aan Woonboulevard Middelburg “De Mortiere” nóg aangenamer.

Voordelen Woonboulevard Middelburg “De Mortiere”

Brengt u een bezoek aan Woonboulevard Middelburg “De Mortiere”, dan kunt u rekenen op tal van voordelen. U hoeft zich namelijk niet te vervelen, want in onze 25 winkels en twee restaurants vermaakt u zich ongetwijfeld. Onze woonboulevard is zeven dagen per week geopend, dus u kunt ook op een zondag uw nieuwe bed, keuken of badkamer samenstellen. Ideaal! En helemaal prettig: onze ruime parkeerplaats biedt voldoende ruimte en is ook nog eens geheel gratis. Er zijn bovendien oplaadpunten voor elektrische auto’s aanwezig.

Woonboulevard nabij België

Woont u in België en bent u op zoek naar een leuk uitstapje in Zeeland? Aarzel niet en breng een bezoek aan Woonboulevard Middelburg “De Mortiere”. Tijdens uw bezoek hoeft u zich niet te vervelen: in onze woonboulevard vindt u een groot aantal winkels op het gebied van onder andere wonen, bouwen, elektronica en sport. Neem een kijkje op onze website of breng een bezoek aan de Mortiereboulevard 2-42 in Middelburg. U rijdt gemakkelijk naar onze woonboulevard met onze routebeschrijving.

Waarom Woonboulevard de Mortiere

 • Tolvrije zaterdagen

  Ideaal voor een dagje tolvrij shoppen!

 • Gratis parkeren

  U parkeert altijd gratis en recht voor de deur.

 • Veel variatie in winkels

  Wonen, slapen, elektronica en nog veel meer...

 • Elke zondag geopend

  Ook op zondag kunt u komen shoppen. 

Kom langs!

Binnenkort woonboulevard Middelburg "De Mortiere" bezoeken? Open gemakkelijk de routebeschrijving, voer uw vertrekadres in en wij zien u graag verschijnen!

Openingstijden
Iedere winkel hanteert zowel door de week als op zondag eigen openingstijden. Kijk voor specifieke openingstijden op de websites van onze winkels.

Adresgegevens
Mortiereboulevard 2-42
4336 RA Middelburg

 

Tolvrije zaterdagen / Speciale koopzondagen


Gratis door de Westerscheldetunnel op zaterdag:
25 januari 2020
29 februari 2020
25 april 2020
12 september 2020
31 oktober 2020
28 november 2020