Wooninspiratie Zeeland

Woont u in Zeeland en bent u op zoek naar wooninspiratie? Breng een bezoek aan de compleetste woonboulevard van Zeeland, breng een bezoek aan Woonboulevard Middelburg “De Mortiere”. Onze woonboulevard biedt werkelijk alles op het gebied van wonen, slapen, koken, douchen en badderen en tuinieren. Ook bieden onze winkels u artikelen op het vlak van bouwen, elektronica en sport. Lees hier meer informatie en plan vandaag nog uw bezoek aan onze woonboulevard!

Winkels Woonboulevard Middelburg - De Mortiere

Veel variatie in winkels

In Woonboulevard Middelburg “De Mortiere” vindt u een groot aantal winkels op het gebied van wonen, slapen, keuken, badkamer, tuin, bouwen, elektronica en sport. De woonboulevard biedt onderdak aan diverse topketens als Swiss SenseKarweiMediaMarktBlokker TuinGroenRijkJYSKM40 Styling & WonenASCOGrando Keukens & BadPraxisKwantumWoonsquareLeen BakkerPronto WonenProfijt MeubelSuperkeukensCarpetrightPerry SportSani DirectBCCKeuken KampioenBruynzeel KeukensBeter Bed en Blankenburgh. Bij onze woonboulevard vindt u álles voor de inrichting van uw complete woninginrichting en tuin.

Bekijk alle winkels

Ontspannen in onze horecagelegenheden

Bent u na al het winkelen toe aan een rustmomentje? Geen probleem! Bij Woonboulevard Middelburg “De Mortiere” kunt u naast tal van winkels terecht voor enkele goede horecagelegenheden, zoals het restaurant van La Place of restaurant De Smaaktuin in tuinwinkel GroenRijk. Hier kunt u na het shoppen even lekker ontspannen onder het genot van een kop koffie en versgebakken appeltaart, een smakelijke lunch of een heerlijk diner. Breng een bezoek aan onze horecagelegenheden en geniet.

Profiteer van onze aantrekkelijke acties

Wie houdt er niet van acties en kortingen? Precies. Iedereen is dol op voordeel. De winkels in Woonboulevard Middelburg “De Mortiere” hebben geregeld aantrekkelijke kortingen en acties. Breng een bezoek aan onze woonboulevard en doe ideeën op voor uw woonkamer, slaapkamer, keuken of tuin en pak meteen uw voordeel! Op onze website hebben wij de actuele acties onder elkaar gezet, zodat u precies weet welke winkel welke actie hanteert.

Wooninspiratie bij Woonboulevard Middelburg 'De Mortiere'

Zoekt u een leuk uitstapje in de omgeving van Middelburg? Aarzel niet en breng een bezoek aan één van de mooiste woonwinkels van Zeeland: Woonboulevard Middelburg “De Mortiere”! In onze woonboulevard vindt u de mooiste en meest uitgebreide winkels op het gebied van onder andere wonenslapenkeukenbadkamertuinbouwenelektronica en sport. Daarnaast vindt u in de woonboulevard diverse eetgelegenheden. Bekijk onze website en plan uw bezoek aan Woonboulevard Middelburg “De Mortiere”. U vindt ons aan de Mortiereboulevard 2-42 in Middelburg. Uiteraard kunt u ook handig gebruikmaken van onze routebeschrijving.

Gratis opladen

Elektrisch opladen

Voor elektrische fietsen en auto's
Gratis parkeren

Gratis parkeren

U parkeert altijd gratis en recht voor de deur.
Winkels

Veel variatie in winkels

Wonen, slapen, elektronica en nog veel meer...
Alle Winkels

Alle Winkels