Woonboulevard openingstijden

Bent u op zoek naar een woonboulevard met ruime openingstijden? Maak kennis met Woonboulevard Middelburg “De Mortiere”. Onze woonboulevard heeft zeer ruime openingstijden. Zo kunt u van maandag tot en met zondag een bezoek brengen aan onze woonboulevard en uitgebreid shoppen. Lees hier meer informatie over onze woonboulevard en plan uw bezoek!

Winkels Woonboulevard Middelburg - De Mortiere

Ruim assortiment met topmerken

Gaat uw hart sneller kloppen van een keuken van Superkeukens? Heeft u goede ervaringen met de elektronica-artikelen van BCC en draagt u graag de sportkleding van Perry Sport? Als een merk goed bevalt, dan is de kans groot dat u dit merk vaker kiest. In het assortiment van Woonboulevard Middelburg “De Mortiere” vindt u een groot aantal topmerken, zoals Swiss SenseGrando Keukens & BadSuperkeukensPronto WonenCarpetrightPerry SportBruynzeel Keukens en Keuken Kampioen. Dit is slechts een greep uit de selectie. Kom langs in onze woonboulevard en ontdek ons ruime aanbod topmerken.

Bekijk alle winkels

Advies van onze verkoopadviseurs

Een goed advies is goud waard. Dat begrijpen wij bij Woonboulevard Middelburg “De Mortiere” als geen ander. In al onze winkels werken ervaren en deskundige verkoopadviseurs. Zij kunnen u voorzien van een persoonlijk en goed advies, afgestemd op uw wensen. Wilt u een nieuwe keuken aanschaffen, dan nemen onze verkoopadviseurs u bij de hand en stap voor stap stellen zij samen met u uw nieuwe keuken samen. Heeft u nieuwe wandelschoenen nodig, dan adviseren de verkoopadviseurs van Perry Sport u. Vertrouw op persoonlijk advies en goede service en breng een bezoek aan onze woonboulevard!

Voordelen woonboulevard Middelburg 'De Mortiere'

Tijdens uw bezoek aan Woonboulevard Middelburg “De Mortiere” kunt u rekenen op tal van aantrekkelijke voordelen. Zo is onze woonwinkel zeven dagen per week geopend. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij geopend van 09.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen bent u welkom van 09.00 tot 18.00 uur en op zondagen van 12.00 tot 17.00 uur. Op onze parkeerplaats kunt u gratis parkeren. Recht voor de deur en er is gegarandeerd plek. En helemaal prettig: uw elektrische auto kunt u hier ook eenvoudig opladen.

Kom langs bij de woonboulevard Middelburg 'De Mortiere'

Wilt u een bezoek brengen aan een woonboulevard met ruime openingstijden? Breng een bezoek aan Woonboulevard Middelburg “De Mortiere”. In onze woonboulevard vindt u 25 winkels op het gebied van wonenslapenkeukenbadkamertuinbouwenelektronica en sport. Daarnaast biedt onze woonboulevard ruimte aan twee horecagelegenheden. Kortom: Woonboulevard Middelburg “De Mortiere” is het ideale dagje uit! Bezoek onze website voor meer informatie óf breng vandaag nog een bezoek aan de Mortiereboulevard 2-42 in Middelburg.

Gratis opladen

Elektrisch opladen

Voor elektrische fietsen en auto's
Gratis parkeren

Gratis parkeren

U parkeert altijd gratis en recht voor de deur.
Winkels

Veel variatie in winkels

Wonen, slapen, elektronica en nog veel meer...
Alle Winkels

Alle Winkels