Interieuradvies Zeeland

Bent u op zoek naar deskundig advies op het gebied van wonen, interieur en inrichting? Breng een bezoek aan Woonboulevard Middelburg “De Mortiere”, de compleetste woonboulevard van Zeeland! In onze woonboulevard vindt u maar liefst 25 winkels op het gebied van wonen, koken, slapen, tuin en meer. Veel meer. Kom langs in één van deze winkels en onze verkoopadviseurs geven u interieuradvies op maat.

Winkels Woonboulevard Middelburg - De Mortiere

25 winkels met topmerken

In het assortiment van Woonboulevard Middelburg “De Mortiere” vindt u 25 gerenommeerde winkels en twee horecagelegenheden, namelijk Swiss SenseKarweiMediaMarktBlokker TuinGroenRijkJYSKM40 Styling & WonenASCOGrando Keukens & BadPraxisKwantumWoonsquareLeen BakkerPronto WonenProfijt MeubelSuperkeukensCarpetrightPerry SportSani DirectBCCKeuken KampioenBruynzeel KeukensBeter Bed en Blankenburgh. In onze winkels vindt u een verscheidenheid aan topmerken, zoals sportkleding, bouwmateriaal, elektronica, bedden, keukens, badkamerartikelen en meer. Veel meer. Kom langs en ontdek de topmerken in onze winkels!

Bekijk alle winkels

Ontvang deskundig interieuradvies

Wanneer u een nieuwe badkamer, een goed bed of een nieuwe audio-installatie wilt aanschaffen, dan wilt u vooraf het nodige advies inwinnen. In de winkels in onze woonboulevard kunt u terecht voor deskundig en persoonlijk advies. Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar en helpen u graag. Geef uw wensen aan onze verkoopadviseurs door, en zij zoeken uw droombadkamer, topbed of perfecte audio-installatie.

AANTREKKELIJKE ACTIES EN AANBIEDINGEN

Nederlanders houden van kortingsacties, dat is algemeen bekend. Bent u ook dol op aanbiedingen en voordeel? Haal uw hart op, want bij Woonboulevard Middelburg “De Mortiere” profiteert u geregeld van aantrekkelijke acties. De winkels in onze woonboulevard hanteren regelmatig acties en kortingen. Wilt u weten welke actuele acties er zijn? Neem een kijkje op onze actiepagina: hier staan alle geldende acties onder elkaar. Uiteraard kunt u ook in de winkels vragen naar de acties.

Tot ziens bij woonboulevard Middelburg 'De Mortiere'

Zoekt u een leuk uitstapje in de omgeving van Middelburg? Aarzel niet en breng een bezoek aan één van de mooiste woonwinkels van Zeeland: Woonboulevard Middelburg “De Mortiere”. In onze woonboulevard vindt u de mooiste en meest uitgebreide winkels op het gebied van onder andere wonenslapenkeukenbadkamertuinbouwenelektronica en sport. Daarnaast vindt u in de woonboulevard diverse eetgelegenheden. Bekijk onze website en plan uw bezoek aan Woonboulevard Middelburg “De Mortiere”! U vindt ons aan de Mortiereboulevard 2-42 in Middelburg.