FOX PARKBEHEER

Fox Parkbeheer draagt zorg voor het dagelijks onderhoud en beheer van uw werkomgeving. Fox Parkbeheer is een landelijk werkende organisatie die ondernemers, gemeentes en provincies adviseert en assisteert bij het onderhoud en het facilitair beheer in, aan en rond hun gebouwen.

Het aanbieden van Parkmanagement op o.a. bedrijventerreinen, recreatieparken en openbare gebieden behoort tevens tot onze kernactiviteiten.

Door het gebruik van specialisten op diverse vakgebieden nemen wij de opdrachtgever de zorg uit handen, waarbij u als ondernemer zich kan richten op uw core business.

Fox Parkbeheer is als de spin in het web die luistert naar de wensen van de opdrachtgever om vervolgens alle benodigde stappen te nemen, partijen met elkaar verbindt, om uiteindelijk het gewenste eindresultaat te behalen. Communicatie is hierbij het belangrijkste aspect.

Fox parkbeheer staat bekend om haar uitstekende service en goede nazorg in combinatie met een zeer flexibele no-nonsens instelling. Medewerkers zijn betrouwbaar en integer. De dienstverlening is solide en van bovengemiddelde kwaliteit.

Openingstijden

Verzorgt 24/7 beveiliging van Woonboulevard Middelburg

Fox parkbeheer

Park Veldzigt 75
4336 DX Middelburg