PRONTO WONEN

1001 MOGELIJKHEDEN!!

Bij Pronto Wonen tref je uw complete inrichting, van huiskamer tot slaapkamer en studeerkamer. Pronto Wonen beleef je door de wijze waarop meubelen, verlichting en accessoires gepresenteerd worden. De studio’s worden zo ingericht dat het zo in uw eigen woning gezet kan worden. Woonprogramma's worden aangekleed met de nieuwste accessoires en verlichting en zitmeubelen worden voorzien van sierkussens en bijpassende vloerkleden.

Pronto Wonen biedt u als consument daarnaast een groot voordeel omdat een groot deel van de collectie uit voorraad leverbaar is. Niet alleen accessoires, verlichting en klein-meubelen, maar ook diverse woonprogramma´s en zitmeubelen, zijn uit voorraad leverbaar. Omdat het onmogelijk is om alle artikelen op voorraad te houden biedt Pronto Wonen daarnaast in steeds grotere mate artikelen aan die snel leverbaar zijn.

Wel die eettafel, maar dan in een andere maat? Wel die hoekbank maar dan in een andere samenstelling? Wel die stoffen stoel maar dan met een lederen bekleding? Bijna al onze meubels zijn geheel naar jou wensen samen te stellen, zodat het altijd bij uw smaak, wensen en thuissituatie past. Natuurlijk altijd volgens de laatste woontrends, actuele stoffen en de nieuwste innovatieve en slimme oplossingen.

U kunt voor uw nieuwe zitmeubel eindeloos combineren. Pronto Wonen heeft een eigen stof- & ledercollectie. Met deze collectie is het ideaal om al je zitmeubels te combineren in dezelfde stof- of lederkleur. We hebben zelfs 30 stof- & 4 ledersoorten geselecteerd waarmee wij de zitmeubels snel kunnen leveren.

Wij weten dat het kopen van een nieuw meubel soms lastig is, past het wel in de kamer, passen de kleuren en materialen goed bij elkaar en wat zijn de eigenschappen en mogelijkheden van uw keuzes?

Bij Pronto Wonen staat er een enthousiast team van goed opgeleide woonadviseurs voor je klaar, om samen met jou de opgedane inspiratie en ideeën tot een mooi geheel te maken. Zij kunnen je alles vertellen over de materialen van onze meubels en bijbehorende eigenschappen en hoe je hiermee het beste kunt omgaan.

Nieuwsgierig? Je bent van harte welkom in onze winkel, daar staan onze adviseurs voor je klaar om je over de vele mogelijkheden te vertellen, je kunt ons vinden aan de Mortiereboulevard 16!

Openingstijden

Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag 10.00 - 18.00 uur
Woensdag 10.00 - 18.00 uur
Donderdag 10.00 - 21.00 uur
Vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag 12.00 - 17.00 uur

Pronto Wonen

Mortiereboulevard 16
4336 RA Middelburg