Swiss Sense

Swiss Sense heet je van harte welkom in onze winkel te Middelburg. Je kunt bij ons terecht voor een unieke boxspringervaring of een vrijblijvend slaapadvies van één van onze slaapadviseurs. Wil je liever geholpen worden op een tijdstip dat jou het beste uitkomt, maak dan een persoonlijke afspraak met een van onze slaapadviseurs.

Ons doel is om iedereen te verrijken met ultiem slaapgenot. Samen met jou gaan we op zoek naar een voor jou persoonlijk en uniek slaapsysteem. Een slaapsysteem dat aan de hand van jouw wensen wordt samengesteld en waar je de komende jaren zorgeloos van kunt genieten zonder iedere avond na te hoeven denken over wat de nacht brengt.

ADVIES OP MAAT 

Een goede nachtrust begint met een professioneel en persoonlijk advies! Onze slaapadviseurs staan dagelijks en op koopzondagen voor je klaar. Kom eens langs en laat je vrijblijvend adviseren door één van onze slaapadviseurs voor een advies op maat. Wij doen er alles aan om samen met jou tot een juiste keuze te komen zodat je de komende jaren kunt genieten van een welverdiende nachtrust. Dat is pas slapen met een goed gevoel!

PRODUCTOMSCHRIJVING

In onze showroom vindt u een complete collectie van onder andere: 

  • vlakke en elektrische boxsprings; 
  • pocketvering matrassen, traagschuim matrassen, natuurlatex matrassen; 
  • koudschuim topmatrassen, natuurlatex topmatrassen, Talalay® latex topmatrassen; 
  • bedtextiel (hoofdkussens, dekbedden, dekbedovertrekken, moltons); 
  • accessoires (nachtkasten, voetenbanken, bedlampen).

Openingstijden

Maandag 10.00 - 18.00 uur
Dinsdag 10.00 - 18.00 uur
Woensdag 10.00 - 18.00 uur
Donderdag 10.00 - 21.00 uur
Vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag 12.00 - 17.00 uur

Swiss Sense

Mortiereboulevard 18
4336 RA Middelburg